Дигиталният бизнес е един от най-динамично развиващите се по време на

...
Дигиталният бизнес е един от най-динамично развиващите се по време на
Коментари Харесай

Георги Малчев: Дигиталният бизнес изпитва „глад“ за кадри

Дигиталният бизнес  е един от най-динамично разрастващите се по време на пандемията. 
Едни от най-бързо възстановилите се бизнеси след рецесията са бизнес услугите, сподели в студиото на Радио София  Георги Малчев  – академични учител по цифров маркетинг и съосновател и шеф на една от водещите организации за интегриран цифров маркетинг Xplora BG.
Той добави, че сега, цифровият бизнес изпитва „ апетит “ за фрагменти.
„ Ако имаш чук и си добър с чука, ти ще виждаш пирони - това е едно от нещата, които се случват. Хора, които са изкарали онлайн курс или някъде са учили, те са видели нещо, което го схващат, само че в никакъв случай не са се занимавали с цифров маркетинг, да вземем за пример мъчно им е да разберат  стратегическата част “, сподели Малчев.
По думите му, е доста мъчно да схванеш кое е значимо от бизнес позиция. 
Как да си продаваш концепциите , тъй като ти можеш да имаш страхотна концепция, обаче в случай че не можеш да я обясниш на притежателя или шефа на маркетинг екипа, страхотната ти концепция просто ще почине “, даде образец специалистът.
Той посъветва хората да се опитат да схванат обещано нещо  по какъв начин работи .
„ Защо аз съм клиент на тази компания, за какво седях 20 минути на уеб страницата на тази компания. Когато стартират да си обясняват те като консуматори за какво нещо им е забавно и за какво го вършат, стартират да виждат от ден на ден от тази up stream част маркетинг “, каза  Георги Малчев .
По думите му, е добре хората, които учат цифров маркетинг да имат  на практика задания . Дигиталният маркетинг разрешава така наречен популация да е близка до безконечност, сподели Малчев.
Подробности можете да чуете в изявлението на Катя Василева с Георги Малчев
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР